Web-Design-Brasov-4

Curatatorie chimica

IMG_8970Curatarea chimica este ideala pentru hainele scumpe sau pentru cele care necesita mult efort pentru a fi spalate.
Curatarea chimica nu implica utilizarea apei,deoarece multe tesaturi nu raspund bine la apa si risca sa se decoloreze;solventii utilizati pentru a indeparta orice tip de pata sau praf sunt utilizati fie inainte de curatare,fie in timpul  curatarii,in functie de tesatura folosita.
Produsele chimice asigura o uzura minima in timpul spalarii si mai mult decat atat ,spalatul uscat da un impuls vietii hainelor,facandu-le proaspete si mai putin vulnerabile la uzura,

Hainele curățate și ordonate reprezintă personalitatea și imaginea dvs. în public. Unele articole de îmbrăcăminte,datorita tesaturii si petelor dificile,nu se pot spala acasa. Ele au nevoie de curățare adecvată doar de mâini profesionale și noi facem acest lucru pentru dvs. la prețuri rezonabile. Curatatorii chimici folosesc cele mai recente modalitati si echipamente pentru curatarea uscata a materialelor scumpe si frumoase, pastrand culoarea si calitatea acestora.

Vă salvăm de ” dureri de cap” când luați articolele gata curatate si improspatate de la noi. Curățitorii noștri nu vă vor colecta doar hainele murdare, ci vor avea grija de tot procesul tehnologic:scos pete,curatare,finisare si ambalare. Vă asigurăm că hainele sunt returnate fără pată și ordonate în intervalul de timp dorit. Oferim servicii speciale de curătare la prețuri transparente și competitive

Echipa noastră experimentată este bine pregătită pentru a curăța aproape fiecare articol de pe piața de la îmbrăcăminte la perdele,la pilote si cuverturi Oricare ar fi pata, ne asigurăm că este curatata cu finisaje acute și blândețe.
Solutiile chimice folosite la predetasare,pastreaza propietatile originale ale materialului,in termeni de forma,culoare si dimensiune;este vorba despre pete dificile,de ulei,vin rosu,cafea,rugina,guma de mestecat sau fructe.
Spuneți-ne despre cerințele dvs., iar restul va fi in grija specialistilor nostri. Folosește serviciile noastre de curățătorie chimica profesionala.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.