Web-Design-Brasov-6

Despre noi

IMG_8967Brasovul este plin de oameni bine îmbrăcați și eleganți,de turisti grabiti sa hoinareasca ,plini de viata. O haina nu este identitatea ta finală, dar cu siguranță adaugă mai mult personalității tale fermecătoare. În timp ce murdăria, transpirația și petele sunt inevitabile, ele pot fi curățate ireproșabil de o echipa competenta de profesionisti,cu 15 ani de experienta in domeniu;acestia suntem noi.

S-ar putea să te gândești: „Unde aș putea obține serviciul de spălătorie lângă mine?”. Nu va mai faceți griji, Miracolul Curățătorie și Spălătorie sunt chiar aici pentru ajutor! În cazul în care sunteți întotdeauna ocupat cu activitățile dvs. de zi cu zi și îngrijirea rufelor dvs. pare prea mult să va ocupe, la Curatatoria MaxClean, vom fi fericiti să o facem pentru dvs. Aveți grijă să vă dați hainele unei curatatorii,chiar daca nu este aproape de d-voastra,care sa va satisfaca toate cerintele, mai ales când majoritatea articolelor de îmbrăcăminte vin în acest moment împreună cu o mulțime de specificații, cum ar fi utilaje performante sau utilizarea de detergenti profesionali si solutii chimice adecvate.

Prea ocupată pentru a-ți curăța hainele murdare? Ei bine, ai putea căuta să apelezi la serviciul de spălătorie-curatatorie in care ai incredere,in care hainele tale sunt manipulate cu grija,curatate,calcate si livrate la timp.

Noi înțelegem îmbrăcămintea, perdelele sau alte colecții de țesături,ceea ce inseama foarte mult. Angajații noștri selectați sunt foarte bine familiarizați cu disponibilitatea extinsă a țesăturilor și au cea mai mare precizie în timpul procesului de curățare. Puteți avea încredere în noi cu hainele delicate și la prețuri avantajoase și vă promitem să vă oferim livrarea de rufe în intervalul de timp estimat.

În consecință, vă vom livra hainele înapoi la prospețime reînnoită. Deci, fie că este vorba de o cămașă, jachetă de denim, perdea,haine de nunta,articole din piele si blana,suntem cu totii prgatiti sa le curatam cu grija.

 

 

Contactează-ne:

Please leave this field empty.